35 מוצרים
סה"כ:

הקלייה שלנו

 

תהליך הקלייה הוא השלב החשוב ביותר בקביעת האיכות הסנסורית של הקפה: הטעם, הארומה, המרקם ומאפיינים נוספים. הקפה שלנו נקלה במפעלים של ‘שטראוס קפה’, אליהם מגיעים הפולים כשהם עדיין ירוקים, בתנור קלייה ייחודי ומתקדם המאפשר שליטה מדויקת על תנאי הקלייה, על מנת להתאים לכל זן קפה את סוג הקלייה הייחודי עבורו. 

בדומה לאספרסו האיטלקי, תהליך הקלייה שאנו מיישמים הוא איטי וארוך ודורש שליטה מדויקת בזמן ובטמפרטורת הקלייה, וכך מאפשר לארומת הקפה להתפתח ולהקנות לפולי האספרסו הקלויים איכויות טעם וריח עשירים במיוחד. 

בניגוד למרבית תנורי הקלייה בהם פולי הקפה באים במגע עם הדפנות ועלולים להיחרך כתוצאה מכך, תנור הקלייה שלנו עובד בשיטת הזרמת אויר לוהט, כך שהפולים מרחפים באוויר ואינם נוגעים בדפנות.